skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Voorstellingen in de klas

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de voorstellingen die Theaterbureau De Rode Loper op dit moment aanbiedt. Kijkt u ook gerust eens op onze pagina met interessante workshops!

  Pesten, voorstelling in de klas

  Via een indrukwekkende en humoristische voorstelling die dicht op de huid van de leerlingen wordt gespeeld worden ze op een speelse manier meegenomen in het moeilijke onderwerp Pesten. Hoe gaat iemand die pest eigenlijk te werk? Wat zou een gepeste kunnen doen? En vóóral welke invloed heeft de groep hierop? Na dit project is Pesten voor leerlingen bespreekbaar geworden, inzichtelijk gemaakt en zijn zij in staat om de situatie, mocht deze plaatsvinden, te veranderen.

  Sociale media, voorstelling in de klas

  Met een herkenbare en humoristische voorstelling worden leerlingen geconfronteerd met de mogelijk heftige consequenties van sociale media. Is elke foto op Instagram over vijf jaar ook nog leuk? Moet je op alles reageren? Wat zeg je precies en hoe komt het over. En nog belangrijker: hoe voorkom je dat je terecht komt in een hetze? Na dit project is leerlingen helder hoe ze wel of niet met sociale media moeten omgaan en waar ze voor moeten oppassen.

  De Confrontatie

  De Confrontatie’ is de ultieme interactieve voorstelling over (de nasleep van) pesten, seksuele diversiteit, cultuurverschil, social media, vooroordelen, verbinding én in actie komen. In dit, op waarheid gebaseerde verhaal, worden Bas en Lucas opgesloten in een kleine ruimte, waaruit ze niet kunnen ontsnappen. De pester tegenover de gepeste. Het slachtoffer tegenover de dader. Wat volgt is een intense clash met vurige gesprekken, vooroordelen en ontroerende momenten.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top