skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Over Theaterbureau De Rode Loper

  Theaterbureau De Rode Loper is opgericht en wordt geleid door de twee theatermakers Anne ten Barge en Casper Schimmel. De Rode Loper werkt daarnaast regelmatig samen met twee acteurs/ theaterdocenten: Fiona Elferink en Casper Coenegracht.

  Allen zijn afgestudeerd aan de kunstacademies ArtEZ Arnhem of Fontys Tilburg (theateropleiding, specialisatie theaterdocent/regisseur).

  Naast opleiding en ruime werkervaring op het theatergebied zijn De Rode Loper-medewerkers ook in het bezit van diploma’s voor het werken in de zorg, onderwijs en het werken met specifieke doelgroepen. Van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling, complex of juist helemaal niet. De diversiteit van elke groep heeft zijn kwaliteiten en het gaat er om dat je die weet aan te boren en tot theater weet te maken. Anne en Casper hebben met Theaterbureau De Rode Loper de slogan die ze in 2007 bedachten waarheid gemaakt. Theater voor iedereen!

  Theaterbureau De Rode Loper Arnhem

  Het team van De Rode Loper

  Anne ten Barge

  Eigenaresse/Actrice

  Anne is een van de oprichters van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is ze werkzaam binnen de afdeling innovatie bij Rozet Arnhem. Zij is co-creator van vernieuwende projecten. Daarnaast is zij trainer, adviseur en coach.

   

  Casper Schimmel

  Eigenaar/Acteur

  Casper is een een van de oprichters van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is hij regisseur/trainer, onder andere bij Toneel Mooi Uitzicht een onderdeel van Kalorama centrum voor doofblinden.

  Fiona Elferink

  Actrice

  Fiona is actrice/theaterdocent bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast werkt zij als theatermaker en (stem)actrice. Ook werkt zij als theaterdocent/regisseur bij het Bureau SCRIPT, Toneelgroep Pionier en op vele andere plekken.

  Casper Coenegracht

  Acteur

  Casper Coenegracht is acteur/theaterdocent bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is hij theaterdocent op het Marnix College en regisseur bij Toneelgroep Traject, Theater Fanchou en Toneelvereniging Mare.

  Theatereducatie is een goede manier om met humor en vanuit een positieve sfeer samen te werken, om zaken bespreekbaar te maken en elkaar goed te leren kennen.

  – Casper Schimmel

  Theaterbureau De Rode Loper, Theater voor iedereen!

  Wij bieden een breed theateraanbod aan onderwijs, bedrijven, organisaties en bijzondere doelgroepen. De Rode Loper is de plaats van de artiesten. Wij willen met ons theaterbureau iedereen op De Rode Loper plaatsen. Wij zien bij alle mensen theatrale mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor we De Rode Loper voor iedereen kunnen uitrollen!

  Het gevarieerde aanbod van Theaterbureau de Rode bestaat uit workshops en theaterprojecten voor het onderwijs, overheid, instellingen en bedrijven. Zoals de workshops Komische Duo’s en Theatersport. Of onze Theaterprojecten in de klas zoals Pest je of word je gepest? en Social Media Alert. Geschikt voor primair, voortgezet èn speciaal onderwijs. Daarnaast geven wij advies op maat en ontwikkelen beleid en les programma’s ten aanzien van cultuureducatie voor verschillende organisaties. Ook werken we regelmatig als trainer en procesbegeleiders.

  Arnhem Theatergroep De Rode Loper

  Waarom theater?

  Theater is doen alsof maar zo goed dat het echt lijkt. Theater biedt de mogelijkheid tot reflectie; Bewustwording van jezelf en elkaar, samenwerken en inleven. Theater maakt het mogelijk om situaties na te bootsen en te oefenen. Dit maakt theater tot een veilige en ideale werkplaats om jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top