skip to Main Content

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Over Theaterbureau De Rode Loper

Theaterbureau De Rode Loper is opgericht en wordt geleid door de twee theatermakers Anne ten Barge en Casper Schimmel. De Rode Loper werkt daarnaast regelmatig samen met twee actrices/ theaterdocenten Kim Biemans en Fiona Elferink.

Allen zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem ArtEZ of Fontys Tilburg theateropleiding, specialisatie theaterdocent/regisseur.

Naast opleiding en ruime werkervaring op het theatergebied zijn De Rode Loper-medewerkers ook in het bezit van diploma’s voor het werken in de zorg, onderwijs en het werken met specifieke doelgroepen. Van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling, complex of juist helemaal niet. De diversiteit van elke groep heeft zijn kwaliteiten en het gaat er om dat je die weet aan te boren en tot theater weet te maken. Anne en Casper hebben met Theaterbureau De Rode Loper de slogan die ze in 2007 bedachten waarheid gemaakt. Theater voor iedereen!

Theaterbureau De Rode Loper Arnhem

Het team van De Rode Loper

Anne ten Barge

Eigenaresse/Actrice

Anne is een van de oprichters van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is ze werkzaam binnen de afdeling innovatie bij Rozet Arnhem, dé expert in taal, kunst en erfgoed in Arnhem.

 

Casper Schimmel

Eigenaar/Acteur

Casper is een een van de oprichters van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is hij regisseur/theaterdocent bij Toneel Mooi Uitzicht een onderdeel van Kalorama centrum voor doofblinden. Hij maakt hier samen met 25 toneelspelers met een auditieve en/of visuele beperking theatervoorstellingen.

Fiona Elferink

Actrice

Fiona is actrice en docent bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast werkt zij als theatermaker en (stem)actrice. In 2019 was zij met haar solovoorstelling ‘SwipeBereik’ te zien op het Delft Fringe Festival. Ook werkt zij als theaterdocent/regisseur bij het Bureau SCRIPT, Toneelgroep Pionier en op vele andere plekken.

Kim Biemans

Actrice

Kim is actrice bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is ze trainer gedrag en communicatie en holistisch gezinstherapeut bij VliegKracht en verzorgt ze met regelmaat trainingen voor het personeel van de NS.

Theatereducatie is een goede manier om met humor en vanuit een positieve sfeer samen te werken, om zaken bespreekbaar te maken en elkaar goed te leren kennen.

– Casper Schimmel

Theaterbureau De Rode Loper, Theater voor iedereen!

Wij bieden een breed theateraanbod aan onderwijs, bedrijven, organisaties en bijzondere doelgroepen. De Rode Loper is de plaats van de artiesten. Wij willen met ons theaterbureau iedereen op De Rode Loper plaatsen. Wij zien bij alle mensen theatrale mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor we De Rode Loper voor iedereen kunnen uitrollen!

Het gevarieerde aanbod van Theaterbureau de Rode wat is de rode loper bestaat uit workshops en theaterprojecten voor het onderwijs, overheid, instellingen en bedrijven. Zoals de workshops Powerperformance en Theatersport. Of onze Theaterprojecten in de klas zoals Pest je of word je gepest?, Tijger en Aap en Social Media Alert. Geschikt voor primair, voortgezet èn speciaal onderwijs. Daarnaast geven wij advies op maat en ontwikkelen beleid en les programma’s ten aanzien van cultuureducatie voor verschillende organisaties.

Arnhem Theatergroep De Rode Loper

Waarom theater?

Theater is doen alsof maar zo goed dat het echt lijkt. Theater biedt de mogelijkheid tot reflectie; Bewustwording van jezelf en elkaar, samenwerken en inleven. Theater maakt het mogelijk om situaties na te bootsen en te oefenen. Dit maakt theater tot een veilige en ideale werkplaats om jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Back To Top