skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Over Theaterbureau De Rode Loper

  Theaterbureau De Rode Loper is opgericht in 2007 en werkt al vele jaren voor vele scholen door het hele land.  De Rode Loper werkt samen met de acteurs/ theaterdocenten: Britt van Tooren, Manon Lewin, Teun Beurskens en Belle Smeets.

  Allen zijn afgestudeerd aan HBO kunstacademies zoals ArtEZ Arnhem, ArtEZ Zwolle en Koningstheater ‘s-Hertogenbosch  (theateropleiding, specialisatie theaterdocent/regisseur, cabaret en/of muziektheater).

  Naast opleiding en ruime werkervaring op het theatergebied zijn De Rode Loper-medewerkers ook in het bezit van diploma’s voor het werken in de zorg, onderwijs en het werken met specifieke doelgroepen. Van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling, complex of juist helemaal niet. De diversiteit van elke groep heeft zijn kwaliteiten en het gaat er om dat je die weet aan te boren en tot theater weet te maken. Casper heeft met Theaterbureau De Rode Loper de slogan die in 2007 bedacht is tot waarheid gemaakt. Theater voor iedereen!

  Theaterbureau De Rode Loper Arnhem

  Het team van De Rode Loper

  Casper Schimmel

  Eigenaar/Acteur

  Casper is de oprichter van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is hij regisseur/trainer, onder andere bij Toneel Mooi Uitzicht een onderdeel van Kalorama centrum voor doofblinden. Ook is hij coach, theatersporttrainer en docent communicatie voor verschillende opdrachtgevers. Hij geeft theatersportlessen en maakt voorstellingen met amateurs.

  Teun Beurskens

  Acteur

  Teun Beurskens is acteur/theaterdocent bij De Rode Loper. Daarnaast is hij werkzaam als muziekdocent voor zang- en gitaarles op twee muziekscholen. Verder speelt hij zo vaak als hij kan met zijn theaterduo door het hele land en schrijft hij liedjes voor zijn eigen soloproject Ratel.

  Britt van Tooren

  Britt van Tooren is actrice/theaterdocente bij Theaterbureau De Rode Loper.
  Als actrice heeft ze o.a. gespeeld bij theatergroep Kwatta en jeugdtheatergezelschap Bonte Hond.
  Daarnaast is ze ook als (muziek)theaterdocent werkzaam bij o.a. de Theatervooropleiding Amersfoort. In 2022 stond ze in de finale van het Amsterdamse Kleinkunst Festival.

  Manon Lewin

  Manon Lewin is actrice/theaterdocente bij de Rode Loper.  Manon werkt het liefste vanuit de belevingswereld en persoonlijke ervaringen van haar leerlingen of spelers. Ze is o.a. werkzaam als docent en maker bij ITA, HNT, Het Theaterschip & Kleinkunstig. Daarnaast is ze ervaring aan het opbouwen in het opzetten van kunstzinnige festivals en geeft ze zelfontwikkeling workshops bij de Stichting Arnhemse Straatcoaches. Verder heeft ze een passie voor het creëren van kunstzinnige projecten dat licht schijnt op het onderwerp van mentale gezondheid.

  Belle Smeets

  Dit is Belle Smeets, geboren en getogen in België. Met een passie voor theater is zij in 2018 begonnen aan de docent theater opleiding in Zwolle. Als iemand die veel ervaring wil opdoen op allerlei gebieden binnen het vak is zij werkzaam als docent, actrice en regisseur. Alsof dat nog niet genoeg is schrijft ze haar eigen bewerkingen van het bekende theaterrepertoire.

  Theatereducatie is een goede manier om met humor en vanuit een positieve sfeer samen te werken, om zaken bespreekbaar te maken en elkaar goed te leren kennen.

  – Casper Schimmel

  Theaterbureau De Rode Loper, Theater voor iedereen!

  Wij bieden een breed theateraanbod aan onderwijs, bedrijven, organisaties en bijzondere doelgroepen. De Rode Loper is de plaats van de artiesten. Wij willen met ons theaterbureau iedereen op De Rode Loper plaatsen. Wij zien bij alle mensen theatrale mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor we De Rode Loper voor iedereen kunnen uitrollen!

  Het gevarieerde aanbod van Theaterbureau de Rode bestaat uit workshops en theaterprojecten voor het onderwijs, overheid, instellingen en bedrijven. Zoals de workshops Komische Duo’s en Theatersport. Of onze Theaterprojecten in de klas zoals Pest je of word je gepest? en Social Media Alert. Geschikt voor primair, voortgezet èn speciaal onderwijs. Daarnaast geven wij advies op maat en ontwikkelen beleid en les programma’s ten aanzien van cultuureducatie voor verschillende organisaties. Ook werken we regelmatig als trainer en procesbegeleiders.

  Arnhem Theatergroep De Rode Loper

  Waarom theater?

  Theater is doen alsof maar zo goed dat het echt lijkt. Theater biedt de mogelijkheid tot reflectie; Bewustwording van jezelf en elkaar, samenwerken en inleven. Theater maakt het mogelijk om situaties na te bootsen en te oefenen. Dit maakt theater tot een veilige en ideale werkplaats om jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top