skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Over Theaterbureau De Rode Loper

  Theaterbureau De Rode Loper is opgericht in 2007 en werkt al vele jaren voor vele scholen door het hele land.  De Rode Loper werkt samen met de acteurs/ theaterdocenten: Britt van Tooren, Edo Stolk, Jolijn Tuenter en Saskia Kettelerij.

  Allen zijn afgestudeerd aan de kunstacademies ArtEZ Arnhem of Fontys Tilburg (theateropleiding, specialisatie theaterdocent/regisseur of muziektheater).

  Naast opleiding en ruime werkervaring op het theatergebied zijn De Rode Loper-medewerkers ook in het bezit van diploma’s voor het werken in de zorg, onderwijs en het werken met specifieke doelgroepen. Van kind tot oudere, van bedrijfsleven tot zorginstelling, complex of juist helemaal niet. De diversiteit van elke groep heeft zijn kwaliteiten en het gaat er om dat je die weet aan te boren en tot theater weet te maken. Casper heeft met Theaterbureau De Rode Loper de slogan die in 2007 bedacht is tot waarheid gemaakt. Theater voor iedereen!

  Theaterbureau De Rode Loper Arnhem

  Het team van De Rode Loper

  Casper Schimmel

  Eigenaar/Acteur

  Casper is de oprichter van Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is hij regisseur/trainer, onder andere bij Toneel Mooi Uitzicht een onderdeel van Kalorama centrum voor doofblinden. Ook is hij coach, theatersporttrainer en docent communicatie voor verschillende opdrachtgevers. Hij geeft theatersportlessen en maakt voorstellingen met amateurs.

  Edo Stolk

  Acteur

  Edo Stolk is acteur/theaterdocent bij de Rode Loper. Daarnaast is hij actief als theatermaker bij wijkprojecten in Arnhem. Hij speelt bij het Markttheater en in het verleden ook de bij de theatergroep Stormkamer. Met zijn eigen werk stond hij o.a. op het Hoogte 80 festival in Arnhem

  Britt van Tooren

  Britt van Tooren

  Britt van Tooren is actrice/theaterdocente bij Theaterbureau De Rode Loper.
  Als actrice heeft ze o.a. gespeeld bij theatergroep Kwatta en jeugdtheatergezelschap Bonte Hond.
  Daarnaast is ze ook als (muziek)theaterdocent werkzaam bij o.a. de Theatervooropleiding Amersfoort. In 2022 stond ze in de finale van het Amsterdamse Kleinkunst Festival.

  Jolijn Tuenter

  Jolijn Tuenter

  Jolijn is actrice/theaterdocente bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is ze theaterdocent op Lyceum Elst voor de onderbouw. Ook is ze in opleiding tot gecertificeerd anti-pestcoördinator. In het verleden heeft ze theaterlessen gegeven aan verschillende doelgroepen. Bij Theaterfabriek Gekko aan jongeren met en zonder beperking en op de PABO in Tilburg aan toekomstige leerkrachten.

  Saskia Kettelerij

  Saskia Kettelerij

  Saskia Kettelerij is actrice/theaterdocente bij Theaterbureau De Rode Loper. Daarnaast is ze werkzaam binnen het team onderwijs bij Rozet Arnhem. Daarbinnen leidt ze lokale en Europese projecten waarbij kunst, maatschappij en non-formeel leren centraal staat. Vanuit haar eigen onderneming Saskiarts werkt ze graag actief en innovatief met andere creatievelingen zoals Zieke Docenten, K56 én De Rode Loper.

  Theatereducatie is een goede manier om met humor en vanuit een positieve sfeer samen te werken, om zaken bespreekbaar te maken en elkaar goed te leren kennen.

  – Casper Schimmel

  Theaterbureau De Rode Loper, Theater voor iedereen!

  Wij bieden een breed theateraanbod aan onderwijs, bedrijven, organisaties en bijzondere doelgroepen. De Rode Loper is de plaats van de artiesten. Wij willen met ons theaterbureau iedereen op De Rode Loper plaatsen. Wij zien bij alle mensen theatrale mogelijkheden en kwaliteiten, waardoor we De Rode Loper voor iedereen kunnen uitrollen!

  Het gevarieerde aanbod van Theaterbureau de Rode bestaat uit workshops en theaterprojecten voor het onderwijs, overheid, instellingen en bedrijven. Zoals de workshops Komische Duo’s en Theatersport. Of onze Theaterprojecten in de klas zoals Pest je of word je gepest? en Social Media Alert. Geschikt voor primair, voortgezet èn speciaal onderwijs. Daarnaast geven wij advies op maat en ontwikkelen beleid en les programma’s ten aanzien van cultuureducatie voor verschillende organisaties. Ook werken we regelmatig als trainer en procesbegeleiders.

  Arnhem Theatergroep De Rode Loper

  Waarom theater?

  Theater is doen alsof maar zo goed dat het echt lijkt. Theater biedt de mogelijkheid tot reflectie; Bewustwording van jezelf en elkaar, samenwerken en inleven. Theater maakt het mogelijk om situaties na te bootsen en te oefenen. Dit maakt theater tot een veilige en ideale werkplaats om jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken.

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top