skip to Main Content

Theaterbureau De Rode Loper is COVID-19 PROOF!

In verband met het Corona-virus hebben wij al onze producten aangepast, waardoor het als nog mogelijk is om onze projecten uit te voeren. Benieuwd hoe we dat doen? Neem vooral contact met ons op!

Workshops

Op deze pagina vind je de verschillende workshops die wij aanbieden. Wil je meer weten over onze workshops? Of wil je graag bespreken wat er mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op!

Cabaret, workshop

In de stijl van Toren C en FC Kip maken we met de leerlingen eigen cabarettypes. Vanuit grotesk spel maken we in kleine groepjes korte cabaretscènes, waarin leerlingen leren vol overgave leren te spelen. Het resultaat is een knotsgekke middag waarin veel gelachen wordt en waarbij types voorbijkomen die je nooit meer zult vergeten.

Presentatie, workshop

Alle leerlingen moeten vaak zichzelf presenteren. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit leuker wordt, je er je prettiger bij voelt en het voor je publiek een bijzondere ervaring wordt? Vanuit theatertechnieken leren we leerlingen om zich beter en vooral bewuster te presenteren. En dat je hierbij niet bang moet zijn om een theatrale kwinkslag in te zetten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Back To Top