skip to Main Content

Workshops

Op deze pagina vind je de verschillende workshops die wij aanbieden. Wil je meer weten over onze workshops? Of wil je graag bespreken wat er mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op!

Presentatie, workshop

Alle leerlingen moeten vaak zichzelf presenteren. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit leuker wordt, je er je prettiger bij voelt en het voor je publiek een bijzondere ervaring wordt? Vanuit theatertechnieken leren we leerlingen om zich beter en vooral bewuster te presenteren. En dat je hierbij niet bang moet zijn om een theatrale kwinkslag in te zetten.

Komische Duo’s

Deze workshop is een unieke manier om leerlingen zelf met theater aan de slag te laten gaan. In deze workshop krijg je inzicht in het ambacht van acteren en leer je bepaalde technieken in te zetten. Dit alles op een laagdrempelige manier waarbij plezier en samenwerking voorop staan.

Theatersport

Leerlingen krijgen in deze vrolijke workshop veel korte oefeningen waarbij geleerd wordt dat het niet erg is om te falen, want juist als je echt durft, levert dit vaak de mooiste pareltjes in improvisatie op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

    Vraag vrijblijvend een offerte aan


    Back To Top