skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Pak pesten op school met theater aan

  Theaterbureau De Rode Loper biedt een cursus pesten op school aan. Inclusief voorstelling, workshop en lesmateriaal. Wij zorgen ervoor dat leerlingen duidelijk krijgen wat pesten precies doet. Wat zijn de gevolgen van pesten? Is er een manier om het pesten te voorkomen? En hoe ga je ermee om als je zelf gepest wordt of getuige bent van pesterijen? In onze voorstelling ‘pesten op school’ zal elke leerling zichzelf herkennen. De pester, degene die gepest wordt en degenen die passief toekijken. Benieuwd naar de tips uit onze workshop? Meld je aan voor onze cursus pesten op school.

  Ontdek meer over onze cursus pesten op school

  Wat onze cursus zo bijzonder maakt, is dat deze tweeledig is. Enerzijds leren we leerlingen in de workshop en met het lesmateriaal alles over pesten op school. Anderzijds laten we ze met de voorstelling op een leuke en leerzame wijze kennismaken met theater! Het geheel is afgestemd op de belevingswereld van de betreffende leeftijdsgroep. Zo ook ons ‘pesten op school’ lesmateriaal. We hebben voor dit theaterproject een lesbrief ontwikkeld. Hiermee kan de docent alvorens het project het onderwerp alvast aankaarten in de klas. Ook na de voorstelling en de workshop over pesten op school biedt ons lesmateriaal voldoende mogelijkheid tot nabespreking in de klas.

  Cursus pesten op school

  Meer over ons theaterproject

  Wat je wilt weten over onze cursus pesten op school:

  • Theaterproduct: Theaterproject (voorstelling + workshop + eventueel nagesprek)
  • Doelgroep: Groep 5 t/m 8 Primair Onderwijs, klas 1 en 2 Voortgezet Onderwijs
  • Doelstelling: Leerlingen inzicht geven in hun eigen rol bij pesten en kennis laten maken met theater
  • Duur: Van 45/50 minuten (zonder nagesprek) tot 90/100 minuten (met nagesprek)
  • Benodigdheden: Klaslokaal met normale opstelling van stoelen en tafels en toegang tot stroompunt (standaard stopcontact is voldoende)
  • Groepsgrootte: Maximaal 30 leerlingen per project
  • Bijzonderheden: Bij dit project hoort een vrijblijvende lesbrief met suggesties voor verwerkingslessen t.a.v. pesten op school en theater

  Wij verzorgen voor onze cursus over pesten op school lesmateriaal. Benieuwd naar het theaterproject? Schakel ons in!

  Meer over ons theaterproject ‘Pesten op school’

  Met een leuke voorstelling over pesten op school, wordt dit onderwerp een stuk minder beladen. We creëren een open en veilige omgeving, waardoor de workshop vol enthousiasme en interesse opgepakt wordt. Voor de cursus pesten op school is het lesmateriaal niet belerend of streng, maar op een vlotte en betrokken manier samengesteld. Meer te weten komen over dit theaterproject? Bel naar 06-29548513 of 06-54387269 of stuur een e-mail naar theaterbureauderodeloper@live.nl. Schakel ons in voor de cursus ‘pesten op school’ inclusief lesmateriaal, voorstelling en workshop!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top