skip to Main Content

Wij hebben genoten van jullie theaterproject over sociale media en willen jullie volgend jaar hoe dan ook weer voor onze tweedejaars leerlingen!

Cultuurcoördinator Schoonoord Doorn

Wat een ontzettend goede vorm, theater en workshop in één! Alle leerlingen hebben van begin tot einde van het project volledig geboeid meegedaan. Erg knap hoe de acteurs de groep leerlingen bespelen en ingaan op dat wat zich in het moment aandient.

 Docent Dominicus College Nijmegen

Hier is iedereen erg enthousiast en lopen we nog volop na te genieten.

Docent, Voortgezet Speciaal onderwijs Mytylschool Ariane de Ranitz Utrecht

Mytylschool Ariane De Ranitz Utrecht Logo

N.a.v. jullie succes met de voorstelling in de klassen 1 en 2 hebben wij de vraag of jullie 3 voorstellingen willen doen voor vwo3 en gymnasium3. We denken namelijk dat dit project ook zeer geschikt zou zijn voor deze klassen.

Cultuurcoördinator, Nieuwe Lyceum Bilthoven

Het Nieuwe Lyceum Logo

Vanmiddag heb ik nog een uur met de kinderen gesproken over pesten, gepest worden, meelopen en de gevolgen daarvan… Een paar van mijn “bullebakken” leken zelfs in te zien wat het voor een gevolgen kan hebben om iemand te pesten! Bedankt voor de inspirerende voorstelling!

Leerkracht, groep 8 Sinaschool Arnhem

Sina School Logo

De kinderen waren echt geboeid door de inhoud en nieuwsgierig naar het verloop van het verhaal. Het raakte naar mijn mening de ‘kern.’ De acteurs lieten de kinderen voelen hoe pesten aan komt.

Docent, Minkema College Woerden

Minkema College Logo

De acteurs hebben naar mijn mening ‘feeling’ met de doelgroep. De onrust die er in het begin was, namen zij voor lief. Zij wisten dat dit overdonderd zou worden door het begin van de voorstelling.

Docent, Kandinsky College Nijmegen

Kandinsky College Logo

Ik hoorde van mijn mentorleerlingen na de voorstelling terug dat zij onder de indruk waren.

Docent, Rientjes Mavo Maarsen

De voorstelling was geweldig en heel herkenbaar. We hebben vandaag nog veel nagepraat.

Docent Carolus Borromeus College (vmbo-t, havo en vwo), Helmond

Carrolus Borromeus College Logo

De leerlingen van beide groepen en ikzelf vonden het echt fantastisch! Erg herkenbaar en het maakte flink wat gevoelens los bij iedereen.

De Witte School Logo

Ik vond het stuk heel overtuigend en goed gebracht. Aan de kinderen kon ik merken dat ze het goed begrepen. De tekst, de inhoud, maar ook het gevoel wat daarbij hoort. Het werd door sommige kinderen ervaren als levensecht.

Docent, Speciaal basisonderwijs het Palet Arnhem

Logo De BasisFluvius

Ik vond het heel leuk dat jullie er waren. Dat kinderen het nadeden dat vond ik prachtig. En dat jullie ineens binnenkwamen, ik vond het zo leuk. Dat Rene gepest werd dat vond ik wel zielig. En Anne kan heel goed zingen en Casper ook.

Leerling Hooghuis Oss (praktijkonderwijs)

Hooghuis Oss (praktijkonderwijs)
Back To Top