skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  De leukste toneelworkshops vindt u bij Theaterbureau de Rode Loper

  Theaterbureau de Rode Loper verzorgt leerzame toneelworkshops voor studenten van middelbare scholen, HBO hogescholen, MBO’s en universiteiten door heel Nederland. Al ruim 10 jaar maken wij toneelworkshops met lovende recensies voor een groot aantal scholen. Door onze theaterprojecten maken wij het voor studenten en docenten op een laagdrempelige manier mogelijk om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Wilt u dat wij van Theaterbureau de Rode Loper ook op uw school een leuk en leerzaam theaterproject komen verzorgen? Bel ons dan snel en vraag naar de mogelijkheden!

  Het aanbod van Theaterbureau de Rode Loper

  Bij Theaterbureau de Rode Loper kunt u terecht voor allerlei verschillende theaterprojecten. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Toneel workshops
  • Cabaret workshops
  • Workshops over presenteren

  Wij passen onze theater workshop aan op ieder type onderwijs. Dus of het nu gaat om leerlingen/studenten of docenten op een middelbare school, MBO, HBO of universiteit, Theaterbureau de Rode Loper heeft een passende theaterprojecten! De kleinschaligheid van onze voorstellingen en workshops geeft ruimte voor verbinding en verdieping. Wilt u op uw school graag dat moeilijke onderwerpen beter bespreekbaar worden? Maak dan een afspraak voor een theater workshop in de klas van Theaterbureau de Rode Loper!

  theaterderodeloper-groep

  De voordelen van een theaterproject voor leerlingen

  Wij van Theaterbureau de Rode Loper zien al jarenlang de positieve invloed die onze theaterprojecten hebben op leerlingen en studenten van allerlei verschillende scholen, van middelbare school tot universiteit. De studenten leren op een leuke en speelse manier veel over zichzelf. In onze workshop over presenteren leren de leerlingen bijvoorbeeld hoe ze overkomen en hoe ze zichzelf kunnen presenteren. De cabaret workshops zijn gericht op plezier en samenwerken, waarbij de leerlingen toch stiekem ook leren om te spreken voor een groep. Wanneer wij op uw school langskomen voor een theaterproject, dan spelen wij eerst een korte voorstelling. Vervolgens nodigen wij de leerlingen uit om mee te doen aan een theaterproject. In deze workshop maken wij thema’s als pesten en sociale media op een laagdrempelige en veilige manier bespreekbaar voor zowel de leerlingen als de docenten. Wordt er in uw klas wel eens gepest? Wij van Theaterbureau de Rode Loper komen u graag helpen met een toneelworkshop voor uw klas!

  Bel Theaterbureau de Rode Loper!

  Wilt u als docent graag de sociale vaardigheden van uw leerlingen verder ontwikkelen? Of u nu een klas hebt op de middelbare school, het MBO, het HBO of de universiteit: Theaterbureau de Rode Loper helpt u verder! Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor al uw vragen kunt u bellen naar 06-54387269 of naar 06-29548513. Of stuur je bericht per email naar info@theaterbureauderodeloper.nl. Wij van Theaterbureau de Rode Loper helpen docenten en leerlingen op scholen graag verder met leuke theaterprojecten!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top