skip to Main Content

  Vraag vrijblijvend een offerte aan


  Leuke toneelworkshop voor uw collega’s? Bel Theaterbureau de Rode Loper!

  Theaterbureau de Rode Loper verzorgt de leukste theaterprojecten! Zoekt u een leuk bedrijfsuitje voor u en uw collega’s? Waarschijnlijk had u nog niet gedacht aan een toneelworkshop. Kies bijvoorbeeld voor een workshop cabaret of een workshop presenteren. Via een toneelworkshop van Theaterbureau de Rode Loper leert uw personeel op een hele creatieve en leerzame manier meer over teambuilding, samenwerken, communiceren en presenteren. Bel ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

  workshops middelbare school, het MBO, het HBO of de universiteit

  Toneelworkshop op maat

  Met ruim 10 jaar aan ervaring en vele lovende recensies zijn wij van Theaterbureau de Rode Loper de ideale partner voor uw volgende bedrijfsuitje! Wij verzorgen allerlei verschillende theaterprojecten die we speciaal op maat kunnen maken voor uw bedrijf. Persoonlijk en kleinschalig, dat is nog eens teambuilding! Kies bijvoorbeeld voor een workshop presenteren of voor een hilarische workshop cabaret. Wij van Theaterbureau de Rode Loper garanderen een gezellige en leerzame dag voor u en uw collega’s wanneer u kiest voor een van onze toneelworkshops.

  Waarom kiezen voor Theaterbureau de Rode Loper?

  U leert uw collega’s eens op een andere manier kennen door te kiezen voor een toneelworkshop van Theaterbureau de Rode Loper. Wij zetten de voordelen van een theaterproject als bedrijfsuitje graag voor u op een rij:

  • Een toneelworkshop maakt het op een laagdrempelige, speelse manier mogelijk om moeilijke onderwerpen te bespreken.
  • Een theaterproject biedt de mogelijkheid tot reflectie; bewustwording van uzelf, elkaar, samenwerken, teambuilding en inleven.
  • Iedereen kan toneelspelen! Wij van Theaterbureau de Rode Loper zien in ieder mens theatrale kwaliteiten.
  • De kleinschaligheid van onze toneelworkshops creëert ruimte voor verbinding en verdieping.
  • Een theaterproject van Theaterbureau de Rode Loper is gezellig, creatief en leerzaam!

  theaterderodeloper-klas2

  Kortom, genoeg redenen om voor de teambuilding van uw bedrijf of personeel een theaterproject van Theaterbureau de Rode Loper te boeken! Neem snel contact op voor een theaterproject op maat voor u en uw collega’s!

  Bel Theaterbureau de Rode Loper!

  Wilt u graag een leuk en leerzaam bedrijfsuitje voor uw bedrijf? Of wilt u misschien de samenwerking verbeteren met uw collega’s? Theaterbureau de Rode Loper helpt u verder! Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een toneelworkshop boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor al uw vragen kunt u het contactformulier hier op de site invullen, bellen naar 06-54387269 of naar 06-29548513. Of stuur een bericht per email naar info@theaterbureauderodeloper.nl. Wij van Theaterbureau de Rode Loper komen graag langs voor een inspirerende theaterproject bij uw bedrijf!

   Vraag vrijblijvend een offerte aan


   Back To Top