skip to Main Content

Hier is iedereen erg enthousiast en lopen we nog volop na te genieten.

Docent, Voortgezet Speciaal onderwijs Mytylschool Ariane de Ranitz Utrecht

Mytylschool Ariane De Ranitz Utrecht Logo

N.a.v. jullie succes met de voorstelling in de klassen 1 en 2 hebben wij de vraag of jullie 3 voorstellingen willen doen voor vwo3 en gymnasium3. We denken namelijk dat dit project ook zeer geschikt zou zijn voor deze klassen.

Cultuurcoördinator, Nieuwe Lyceum Bilthoven

Het Nieuwe Lyceum Logo

Vanmiddag heb ik nog een uur met de kinderen gesproken over pesten, gepest worden, meelopen en de gevolgen daarvan… Een paar van mijn “bullebakken” leken zelfs in te zien wat het voor een gevolgen kan hebben om iemand te pesten! Bedankt voor de inspirerende voorstelling!

Leerkracht, groep 8 Sinaschool Arnhem

Sina School Logo

De kinderen waren echt geboeid door de inhoud en nieuwsgierig naar het verloop van het verhaal. Het raakte naar mijn mening de ‘kern.’ De acteurs lieten de kinderen voelen hoe pesten aan komt.

Docent, Minkema College Woerden

Minkema College Logo

De acteurs hebben naar mijn mening ‘feeling’ met de doelgroep. De onrust die er in het begin was, namen zij voor lief. Zij wisten dat dit overdonderd zou worden door het begin van de voorstelling.

Docent, Kandinsky College Nijmegen

Kandinsky College Logo

Ik hoorde van mijn mentorleerlingen na de voorstelling terug dat zij onder de indruk waren.

Docent, Rientjes Mavo Maarsen

De voorstelling was geweldig en heel herkenbaar. We hebben vandaag nog veel nagepraat.

Docent Carolus Borromeus College (vmbo-t, havo en vwo), Helmond

Carrolus Borromeus College Logo

Wat hebben wij met het hele gezin plezier gehad van jullie voorstelling. Ieder op onze eigen manier. De jongste is nog dagelijks vol van de grote hongerige reus en ik als vader speel lekker met hem mee!

Ik vond het een heel spannend verhaal. Een soort sprookje, alleen kende ik dit verhaal nog niet.

Het waren heerlijke dagen op Sonsbeek, het is echt afkicken nu, ik heb de muziek nog helemaal in mij! Geweldig zo als jullie samen het geheel in elkaar gezet hebben en zoveel tijd daarin gestoken hebben. Voor mij was het EEN GROOT FEEST !!! Leuke foto’s en wat een mooi decor! Het kan allemaal niet op! Tot ziens lieve mensen.

Gistermorgen liep ik uit nostalgische overwegingen nog even over onze speelplek in het Sonsbeekpark. Nogmaals hartelijk dank voor de onvergetelijke dagen en tot gauw.

Ik vond het heel erg leuk om mee te spelen.

Back To Top