skip to Main Content
Tevreden Klant Pest Je Of Word Je Gepest?

Tevreden klant Pest je of word je gepest?

#gavereacties
#tevredenklant
#topschool

Dag Casper en Anne,
Ik wilde nog wat terug geven over de voorstelling: Mijn klas was een druk klasje die snel reageert en snel helemaal opgaat in de voorstelling. Ik heb van de leerlingen hun kijkwijzers & recensies gelezen.
– 95 procent van de leerlingen gaf aan dat ze het een erg leuke en grappige voorstelling vonden.
– In vrijwel alle recensies las ik terug dat de boodschap van de voorstelling behoorlijk binnen kwam. Ze vonden het leuk dat jullie tussen het publiek speelde en dat ze ook mochten reageren gedurende de voorstelling.
Een aantal leerlingen herkende zichzelf in degene die gepest werd. Sommige zagen beter welke invloed ze konden hebben als meeloper in de groep. Een aantal had ook zijn of haar eigen ervaring met pesten gedeeld in het verslag.
– Het stuk waarbij persoonlijke verhalen werden gedeeld vonden ze indrukwekkend. Sommige hadden het stuk waarin gezongen werd als stoer omschreven en dat de acteurs er all the way voor gingen qua performance.
Door de jaren heen hebben we heel wat voorstellingen geboekt zelden waren alle recensies zo positief. En vrijwel alle leerlingen gaven aan dat het leerzaam was en dat ze beter de posities begrepen die ze innamen bij pestgedrag. Complimenten voor de voorstelling. Hopelijk geef je dit compliment ook terug aan de acteurs. Tot de volgende keer!

Milou Doeleman (Docent Citadel College)

Citadel College Grote Dank voor deze prachtige reactie! Geschreven door een mentor en haar leerlingen over ons theaterproject “Pest je of word je gepest? Dat is de vraag!” en over onze topacteurs Casper Coenegracht en Fiona Elferink

Back To Top